Πρέπει να το παραδεχτώ, ήταν μια υπέροχη βδομάδα. Ξεκίνησε όμορφα, τελειώνει ακόμα καλύτερα. Παράτησα για λίγο τη διπλωματική (κύριε καθηγητά, θα είμαι συνεπής το υπόσχομαι δημοσίως) και η τσακαλοπαρέα ξαναθυμήθηκε στιγμές φοιτητικής ζωής και Erasmus(τι ποιητικά που τα λέω...που να ξέρατε!)

Οι αλλοδαποί φιλοξενούμενοί μας μάς συγκέντρωσαν από όλες τις πόλεις της Ελλάδος.
Ο Xavier και η Katrin τελικά έγιναν πιο Ελληνάρες από εμάς. Και καλά ο Xavier είναι Παριζιάνος (ναι μένει στη Μονμάρτη) και το παληκάρι είναι ανφάν γκατέ, αλλά η Katrin, ανατολικογερμανίδα που σπουδάζει στο Saarbrucken, πρέπει να τα είδε όλα η κοπέλα.

Εν ολίγοις, reggae πάρτυ στο Ρινόκερο (όποιος δεν έχει ακούσει Anna Mystic, χάνει την πιο πλήρη playlist), μεζεδάκια ελληνικά στη Ρόμβης (δε θυμάμαι το μαγαζί, αλλά είναι κλάσικ επιλογή για να πάτε τους φίλους σας από τα εξωτερικά),όπου τα παιδιά τρελάθηκαν με τη στραπατσάδα(μα τι βολικά παιδιά, κατά βάθος το ξέρω φταίνε τα άνοστα που τρώνε), κάπου στο ενδιάμεσο Ο Παλαιστής του Αρονόφσκι(σπέσιαλι ντιβόντιτ σε όσους υπέγραφαν το "θάνατο" του Ρουρκ πριν χρόνια, αλλά και σε όσους αντέχουν τη μοναξιά του να στέκεσαι όρθιος).

Μάς ειδοποίησαν ότι είναι έτοιμες και οι στολές για παραλαβή.
Α ρε Α., θα στείλω αλήτες ρουφιάνους δημοσιογράφους να σε απαθανατίσουν ως φλαμίνγκο! Φούξια φουστίτσα, τούλια και καπελάκι με ράμφος να υπερασπίζεσαι τη Βιστωνίδα από τους Βατοπαιδινούς. I 'll be there babe!
Για όσους δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι θα ντυθούν, φέτος παίζει πολύ το πουλί.
Κόκορας Άντωνης( για instructions πατήστε krasaki tou tsou στο utube), πουλί φασιστικόν(ξέρετε ο φοίνιξ) τρία πουλάκια κάθονται (μπορείτε εναλλακτικά να τραγουδάτε άσματα από το Τρίφωνο για να έχετε και μια εσάνς κουλτούρας) και γενικά πέταξε το πουλί πάει στη στεριά την αντικρινή.

Επανέρχομαι στην εβδομάδα που κάψαμε φλάντζες (από τα ξενύχτια).
Ο Xavier έκανε μπάνιο στο Σούνιο παρέα με κάτι τιμημένα νιάτα (είδατε τι παληκάρι; Όχι το ξαναλέω γιατί κάτι νερουλιασμένοι δικοί μας, ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε, κυκλοφορούν σαν κρεμμύδια) και επιπλέον γεύθηκε παρέα με την Katrin ψάρι αξίας 20€(ναι ήταν η φορά που δεν είχαμε πάει μαζί τους).
Αλλά καλά να πάθει γιατί θα σας το ομολογήσω. Ο Xavier δεν ακύρωνε εισιτήριο στο τραμ για Γλυφάδα! (φακ έγινε πιο κάφρος από εμάς όταν βρεθήκαμε στο Παρίσι!)
Τα ποτά τα ήπιαμε στο Bartessera γιατί το 7Jockers ήταν φουλ και το Booze πολύ αλτέρνατιβ (στην καλύτερη περίπτωση να πάθαιναν "εναλλακτικίαση", και να άρχιζαν να απαγγέλουν θεατρικά μπροστά στο κοινό).
Βέβαια στο τραπέζι που βρήκαμε είχαμε και παρέα. Ναι στα πόδια μας ήταν θρονιασμένη μια πελώρια μαύρη σκύλα(μάλλον έγκυα και παγωμένη γιατί έτρεμε) η οποία μόλις ζεστάθηκε κούρνιασε ανάμεσά μας. Κάπου εκεί ήρθε και ο φίλος μας ο Νιγηριανός(όλοι έχουμε έναν!) με κάτι ζούπερ γυαλιά με leds σε διάφορα χρώματα. Πολύ τρέντυ επίσης θα φορεθούν στα καρναβάλια, προτιμήστε τα! Φυσικά η Α. πήρε τα μπλε (δε συνδυάζονται με το φούξια καλή μου, αλλά who cares?)

Εν πάση περιπτώσει έτυχε να νυχτοπερπατάμε στο Κολωνάκι με την Α. (ναι καλά φαντάζεστε τόσο ξενέρωτα δεν έχει πουθενά) όταν ξαφνικά την ακούω να λέει:
Ρε συ Π. ποια πρεσβεία είναι αυτή;
Αναρωτιέμαι και γυρνάω να δω προς τα που δείχνει. Ναι ήταν η μπουτίκ του Tommy Hilfiger. Εμ κι αυτοί τι κοτσάρουν σημαίες στα μπαλκόνια; (ενδιαφέρομαι για "κάρτα διαμονής", όποιος έχει τα κονέξιονς πλιζζ-θενκς) Αυτά παθαίνεις όταν είσαι ερωτευμένη και νυχτοπερπατάς.

Όλα τα λεφτά είναι και οι ταρίφες των βραδινών δρομολογίων. Ένας τρελαμένος μεταλάς μάς εξηγούσε για την αγαπημένη του φωνή στα ερτζιανά, ενώ ένας άλλος μάς έκανε ανάλυση για το αντισεισμικό μηχανισμό του Πύργου των Αθηνών(μετά άρχισε την παραφιλολογία για μυστικά του παρακράτους).
Μέσα σε αυτήν την βδομάδα επίσης σκεφτόμαστε αμφότερες να παρακολουθήσουμε μαθήματα στο ΙΕΚ Ζαμπονοκοπτικής και να σκίσουμε τα πτυχία μας.

Χαρά στο κουράγιο σας που διαβάσατε μέχρι εδώ. Ας πω και το τελευταίο για να ζηλέψετε. Ώρα να ετοιμαστούμε για τους Mogwai. Όσοι πιστοί προσέλθετε στο Gagarin!

ΥΓ.Για να είμαι συνεπής με τη ροή αυτού του υπέροχου ποστ που έγραψα, σας αφήνω μ' ένα άσμα. Παίδες, το μόνο αξεσουάρ αυτό το Σ/Κ είναι η μάσκα '-PPP