Ο παλιός εισηγητής την έκανε με ελαφρά και θα τον ξαναδούμε με κανα κόκκινο αυγό ανά χείρας!
Καινούρια βδομάδα, καινούριος εισηγητής. Η ανανέωση έφερε ένα κλίμα αισιοδοξίας. Είναι κι άνοιξη βλέπετε. Τα λουλούδια ανθίζουν(αν και δε θυμάμαι φέτος να έμειναν μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς άνθη!), τα πουλάκια κελαηδούν(τα πουλάκια είπα, όχι οι χτυπημένοι που νομίζουν ότι τραγουδούν για...Μαρίες!) και εμείς είμαστε πάντα με μόνιμη βλάβη στον εγκέφαλο(εννοείται από κάψιμο εγκεφαλικών κυττάρων κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου!)
Σε διάλειμμα, λοιπόν ο νέος έκανε την καθοριστική κίνηση που επιβεβαιώνει τα λεγόμενά μου.Έβγαλε από τη trendy τσάντα του που μέσα κρύβει από το περίφημο βιβλίο που το χουμε αναγάγει σε Βίβλο για τη Διοίκηση Παραγωγής, μέχρι updated gadgets, ένα κουτάκι χαπάκια.
Η απορία πλανιόταν στους πειραγμένους εγκεφάλους μας και τριβέλιζε την ομολογουμένως τρομερή περιέργειά μας.
Δε μας άντεξε από την πρώτη μέρα; Αρρώστησε και μόνο στη θέα μας;(Όχι, φήμες ότι ακούει Τσαλίκη και Αρρωσταίνω, εξετάζονται ως ανακριβείς!)
Την απάντηση στον προβληματισμό μας, που υπερβαίνει σε ουσία, ακόμα και το θέμα της Eurovision, την έδωσε μια φίλη.
Με σιγουριά ικανή να πείσει και άμπαλο που παίζει στοίχημα, μάς έδωσε το "δεμένο".Σιγουράτζα μιλάμε. "Παίρνει Antipalevon!"
Μετά από αυτό το γεγονός μπορούμε χαλαρά να υποθέσουμε ότι ο επόμενος εισηγητής θα προσέλθει στην αίθουσα για να μας αντιμετωπίσει, έχοντας προηγουμένως συνάψει σύμβαση απεριορίστων ποσοτήτων ενέσιμων υλικών και βελονών;)
Τι; Μόνο εμείς θα βγούμε με βλάβη από εδώ;

Π.