Χιλιάδες κόσμος στην Αττική Οδό, αναμονή στην έξοδο για Λαμία, απομεσήμερο στο λεκανοπέδιο, μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων για τη Μαλακάσα, πάρκινγκ μισάωρα μακριά από το συναυλιακό χώρο, καντίνες και λιμουζίνες, περίεργοι και τρέντυ, παθιασμένοι και απλά πανταχού παρόντες, εργαζόμενοι με άδειες, φοιτητές με οικονομίες μηνών, φανατικοί από όλες τις πόλεις της χώρας.
Δύο support,Puressence και Motor. Μια ώρα αναμονή.Ακόμα. Ο Dave Gahan μεταφέρεται στο νοσοκομείο μάς ανακοινώνουν. Μια ώρα μετά την προγραμματισμένη έξοδο στη σκηνή. Η απογύμνωση του βασιλιά μπροστά στους πιο πιστούς ακολούθους του. Η απομυθοποίηση ενός junkie για πολλούς μπροστά στο πιο φανατικά μακροχρόνια πιστό κοινό του. Το έχει ξανακάνει. Στο Los Angeles, εκεί φαρυγγίτιδα, εδώ γαστρεντερίτιδα. Εδώ Μαλακάσα.
Της επιστροφής. Με σβησμένες μηχανές ανακαλύψαμε ότι η Μαλακάσα έχει νεολαία που ξενυχτά. Τροχονόμους που πίνουνε μπυρόνια σε καντίνες και απογοητευμένους να συνεννοούνται μεταξύ τους για τη διαδρομή. Ο Dave στο νοσοκομείο και ο κόσμος του στο δρόμο. Και ο Didi(s). Αυτός ήξερε από το πρωί. Παρόλα αυτά μάς οδήγησε σαν πρόβατα στο μαντρί της Μαλακάσας. Γιατί ξέρει ότι το "άλογο" στο οποίο ποντάρισε, ο Dave, είναι ο leader. Αλλά ο Didi(s) είναι ένας απλός booker. Και τα λεφτά είναι πολλά Dave...

Painful to me
Pierce right through me


Cant you understand
Oh my little girl

Vows are spoken
To be broken
Feelings are intense
Words are trivial

Pleasures remain
So does the pain
Words are meaningless
And forgettable

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms
Words are very unnecessary
They can only do harm